Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

Bestemming: Polen, Krakau     
Reis: Stedentrip met vrienden
Wanneer: 5 augustus 2016 - 12 augustus 2016
Route: Klik hier
   

 

 

Geen rondreis, maar stedentrip

In november 2015 kwam het ter sprake om met Jan, Joke en Jozien een keer een stedentrip te gaan maken. Medio mei 2016, bijna een jaar geleden stonden we voor het vertrek naar Cuba om aldaar een mooie rondreis te gaan maken. Nu dus tijd voor een stedentrip. Na overleg hebben we Krakau gekozen. Een van de mooiste steden van Polen. Het wordt ook wel het Florence van Polen genoemd. Een stad met historie, pracht en praal, architectuur, trendy winkels en gezelligheid.

 

We hebben dit keer voor een busreis gekozen. Voor mij de eerste keer met de bus op vakantie. Jan en Joke hebben dat al vaker gedaan. Het is goed te doen. We maken zowel op de heen- als terugweg een tussenstop in Duitsland waar we overnachten.

 

 

Bezoek aan Auschwitz

Ik wilde heel graag een keer een bezoek brengen aan het concentratiekamp Auschwitz- Birkenau. De Tweede Wereld oorlog fascineert mij. Met het bezoek aan Krakau doet zich het moment aan om een dagexcursie te maken aan het concentratiekamp. Daarnaast kunnen we een bezoek brengen aan de fabriek van Oscar Schindler, bekend van de indrukwekkende film Schindlers List.

 

 

 

 

 

Effeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!

 

Copyright M.Bernards