Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

Bestemming: Engeland, Ipswich     
Dag van de Reis: 05
Datum: Dinsdag 3 november 2015
Plaats: Ipswich
   

 

 

Vandaag is het weer een wedstrijddag! We staan weer om 8.00 uur op en gaan klokslag 9.00 uur ontbijten bij Frankies&Bennies. Na het ontbijt een stuk wandelen. We nemen een keer de andere kant en ontdekken steeds nieuwe plekjes. Rond 11.15 uur besluiten we om wat te gaan drinken bij The Cricketers. Het is prima weer dus nemen we buiten plaats op het terras.

 

 

 

 

Na de lunch is het wachten op Malcolm. Hij komt met de trein naar Ipswich toe. Tegen 14.00 uur krijgen we bericht van hem dat hij bijna in Ipswich is gearriveerd. We lopen terug naar het hotel en wachten hem op. Terwijl Malcolm een biertje drinkt in de hotelbar frissen wij ons even op en kleden ons om. We doen onze Ipswich/Helmond shirts aan. We lopen dan naar het centrum en gaan wat drinken bij Mannings. Hier komen veel ITFC fans. Ook nu weer. Er is zelfs een groep uit Denemarken. We gaan natuurlijk gezamenlijk op de foto. Een man reist elke twee weken van Denemarken naar Ipswich om ITFC te zien voetballen. Een hele opgave. Respect!

 

 

Intussen heeft John de magische grens van 50 pints bereikt die hij tijdens deze trip heeft gedronken. Niet veel later volgen ook Kasper en ik. 50 Pints is 25 liter. We hebben nog ruim een dag te gaan dus de 50 pints worden ruimschoots overschreden.

 

 

 

 

Tegen 19.15 uur lopen we naar de Drum&Monkies, het supporterscafé van ITFC. Uiteraard nemen we daar ook een biertje, waarna we rond 20.15 naar het stadion gaan.

 

 

 

 

 

 

We hebben weer prima plaatsen onderaan de lange zijde met goed zicht op het veld. Ipswich Town wint met 2-0 van Bolton Wanderers. Wederom dus niet verloren. We hebben nu 6 wedstrijden bezocht en geen een keer heeft ITFC verloren. We brengen geluk!

 

 

 

 

 

Na afloop nog even een groepsfoto met Malcolm en wat te drinken bij Drum&Monkies. We nemen afscheid van Malcolm en wij gaan nog even een vette hap nemen bij de Mac. Daarna nog wat drinken bij Bowmans. Het is dinsdag dus veel pubs sluiten om 23.00 uur. We maken het niet laat en nemen nog wat te drinken in de hotelbar die nog tot 0.00 uur open is.

 

 

Terug

 

Volgende Dag

 

 

Copyright M.Bernards