Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

Bestemming: Engeland, Ipswich     
Dag van de Reis: 04
Datum: Maandag 2 november 2015
Plaats: Ipswich
   

 

 

Om 8.00 uur gaat de wekker weer. Zelfde ritueel. Eerst ik onder de douche en daarna Kasper. Om 9.00 uur ontbijten bij Bennies&Frankies. Na het ontbijt naar de hotelkamer om de tanden te poetsen en gebruik te maken van het toilet. Zo tegen 10.50 uur lopen we naar het stadion van Ipswich Town om daar de winkel te bezoeken. Het is heerlijk rondkijken. Je kan niet opnoemen wat ze er niet hebben. Ik koop een sjaal, John een pet en Kasper dartpijlen. We lopen terug naar ons hotel om de spullen op de kamer te leggen.

 

 

 

 

 

 

 

We lopen daarna naar The Robert Ransome. Het is er behoorlijk druk maar we vinden een plaats op de eerste verdieping. Uiteraard bestellen we een pint. John is dan begonnen met het turven van het aantal pints dat we tot dan toe al gehad hebben. Dat turven gaat door totdat we naar huis gaan. Tegen 12.30 uur neemt Marion wat te eten. John, Kasper en ik wachten nog even.

 

 

 

 

Omstreeks 14.00 uur lopen we naar Mannings toe. Onze stamtafel is vrij. We nemen een pint en bestellen meteen wat te eten. Smaakt allemaal prima. We blijven bij Manning hangen tot 17.00 uur en lopen dan naar The Swan toe. Dit was de allereerste pub die wij tijdens ons eerste bezoek aan Ipswich in 2012 aandeden. Destijds een hele leuke pub, maar we komen er snel achter dat het de basis is geworden van hardrockers. Niet bepaald ons publiek. Het blijft dan ook bij een pint.

 

 

 

Tegen de klok van 19.00 uur gaan we dineren bij Frankies&Benny. Ondanks dat het maandag is zit het restaurant toch goed vol. We krijgen plekje in de hoek toegewezen. Het eten smaakt zoals we er gewoon zijn prima. Na het diner lopen we naar The Plough en pakken er wat te drinken. Tegen 23.00 uur sluiten de pubs dus terug naar het hotel en pakken daar nog een biertje. Tegen 0.00 uur bedtijd.

 

 

 

 

 

Terug

 

Volgende Dag

 

 

Copyright M.Bernards