Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

Bestemming: Engeland, Ipswich     
Reis: Bezoeken voetbalwedstrijden
Wanneer: 25 maart 2014 - 30 maart 2014
Route: Klik hier
   

 

 

Zullen we weer een keer gaan?

In november 2012 zijn John, Marion, Pim, Kasper en ik 5 dagen naar Ipswich ( Engeland ) geweest om daar de wedstrijden van Ipswich Town FC te bezoeken. We zijn naar de wedstrijden Ipswich Town FC - Peterborough United en Ipswich Town FC - Notthingham Forrest geweest. We hebben er een paar mooie dagen gehad welke voor herhaling vatbaar zijn.  

 

 

Welke datum en welke wedstrijden?

We wilden net als in 2012 twee thuiswedstrijden van Ipswich Town FC bezoeken. In het competitieprogramma van het Championship zagen we dat Ipswich Town FC pas eind maart 2014 twee thuiswedstrijden achterelkaar speelde. We aarzelden niet en daarom maakten we onze boeking in oktober 2013. We bezoeken op dinsdag 25 maart de wedstrijd Ipswich Town FC - Derby County en op zaterdag 29 maart de wedstrijd Ipswich Town FC - Notthingham Forrest. We zullen weer in het Novotel Hotel verblijven. Dit hotel heeft een goede ligging. Het stadion en het centrum liggen op loopafstand. Onze contactpersoon Malcolm heeft op zaterdag 29 maart een Charity Evening bij Ipswich Town FC georganiseerd. Wij zijn daar bij uitgenodigd.

 

 

Onze vaste opstelling?

De reis in november 2012 hebben we met vijf personen gemaakt bestaande uit John, Marion, Pim, Kasper en ik. Het was de bedoeling dat we met dezelfde opstelling naar Engeland gingen. Helaas was het voor Pim in verband met zijn werk niet mogelijk een hele week vrij te pakken, waardoor John, Marion, Kasper en ik op dinsdag 25 maart met vieren afreizen naar Ipswich. Op vrijdag 28 maart zal Pim ons achterna reizen. Dit maal wordt ons team versterkt met Jaap. Hij reist samen met Pim naar Ipswich waardoor ons team zal bestaan uit 6 personen.

 

 

Wedstrijd Helmond Sport missen

Door onze vakantie in Engeland zullen we bij hoge uitzondering de uitwedstrijd van Helmond Sport tegen FC Dordrecht moeten missen.

 

 

 

 

Copyright M.Bernards