Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

Bestemming: Engeland, Ipswich     
Dag van de Reis: 02
Datum: Woensdag 26 maart 2014
Plaats: Ipswich
   

 

 

Om 8.00 uur ging de wekker. Ik spring als eerste in de douche. Kasper blijft nog even liggen. Tegen 9.00 uur zijn we beiden klaar en gaan naar de lobby. Niet veel later zijn John en Marion ook in de lobby en kunnen we naar Frank&Bennie voor het ontbijt. We nemen weer plaats op ons vertrouwde stekkie. De menukaart hoeven we eigenlijk niet meer te zien want onze keuze is al gemaakt. We nemen een Frankies omelet met bacon en kaas. Na het ontbijt lopen we naar het stadion en moeten even op de foto met Bobby Robson. We nemen ook een kijkje in de shop van ITFC.

 

 

 

 

 

 

We maken een rondje rond het stadion en gaan een kijkje nemen in de haven van Ipswich. Het is er erg rustig. We lopen verder en komen zo lijkt het in een achterbuurt terecht met veel vervallen huizen en de nodige rotzooi in de tuinen.

 

 

 

Tegen 13.00 uur komen we aan in de Carrstreet en al snel vinden we een pub: The Salutation. We besluiten om er wat te gaan drinken. Later nemen er er ook de lunch. Die mag niet aan de bar worden opgegeten. We gaan daarom maar aan een tafel zitten voor het raam. Tot onze verbazing zien we lichte sneeuwvlokken neer dwarrelen. Moet niet gekker worden.

 

 

Na de lunch lopen we verder en komen dan snel uit een nieuwe pub: Manning. De pub ligt aan het marktplein en ziet er leuk en gezellig uit. We proeven daar ook weer een paar "pints". Is overigens geen straf. Tegen de klok van 17.15 uur gaan we weer verder en doen Bowmans aan. We nemen daar ook een drankje voordat we om 18.30 uur naar The Plough gaan.

 

 

Bij The Plough aangekomen nemen we de dinerkaart door. Ik bestel een mixed grill wat erg lekker smaakt. Nadat we hebben gegeten richten we ons tot de tv. Vanavond speelt Liverpool en dat wat live uitgezonden. Onder het genot van een drankje kijken we de wedstrijd, welke Liverpool met 2-0 wint. Aan het gejuich in de pub te horen zitten er genoeg Liverpool supporters.

 

 

 

Na afloop van de wedstrijd besluiten we terug te lopen naar het hotel. Het is dan zo tegen 23.00 uur en dan sluiten de pubs in Engeland, maar onderweg komen we langs Club Degero. Daar blijkt het nog volop feest te zijn. Er is Karaoke en ziet er gezellig uit. Omdat het nog 'vroeg' is gaan we er een kijkje nemen. Wat opvalt is dat zo wat iedereen de microfoon in de hand neemt. Er zijn personen bij die best goed kunnen zingen. Wij laten het aan ons voorbij gaan want we willen niet dat door onze zangkunsten iedereen weg wordt gejaagd. Tegen 1.00 uur gaan ze sluiten en wij gaan terug naar het hotel.

 

 

 

Terug

 

Volgende Dag

 

 

Copyright M.Bernards