Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

   
Rondreis: Singlerondreis Enerverend Ecuador met FOX Vakanties
Dag van de rondreis: 18
Datum: Maandag 3 november 2014
Plaats: Puerto Lopez
   

 

 

Vandaag onze laatste volle dag in Ecuador. Niets staat er op het programma dus een vrije welke we zelf kunnen invullen. Heerlijk geslapen. Omstreeks 10.30 uur wakker geworden. Er is geen ontbijt meer. Gelukkig heb ik fruitrepen bij me. Tegen 11.30 uur wandel ik over het strand naar hotel Mandala. Annemarie en Bianca proberen een hangmat vast te maken, maar ze zijn te klein. Anderen van onze groep luieren al in hun hangmat op het strand. We voetballen wat op het strand. Marco is ondertussen ook aan komen lopen. Bianca en Annemarie nemen ook een duik in de zee. Ik kijk toe. Heb geen zin om te zwemmen. Zo tegen 12.30 uur lopen Marco en ik terug naar ons hotel want we hebben om 12.45 uur afgesproken om te gaan lunchen. Op de terugweg naar het hotel zien we enkele jongens die proberen om hun boot van het strand de zee in te krijgen, maar dat lukt niet. Marco en ik helpen ze een handje. Na vele inspanningen lukt het om de boot de zee in te krijgen. Ze vragen of we wat willen drinken. We slaan het aanbod af omdat we krap in onze tijd zitten. Bij het hotel aangekomen wachten we op Oscar, Mariska en Hans.

 

 

 

 

 

 

 

 

We lopen naar het centrum toe op zoek naar een restaurant. Het is er niet zo druk. We vinden een restaurant en kiezen onze lunch. Ik ga voor friet met kip en uiteraard een koud biertje. Tegen 15.00 uur lopen we weer terug naar het hotel. Onderweg doen we nog een marktkraam aan. Marco en Oscar willen een hangmat kopen. Ze gaan in onderhandeling en krijgen wat ze willen betalen. Zij blij en de verkoper ook blij.

 

 

 

 

Aangekomen in het hotel blijk dat onze kamers nog niet gedaan zijn. We hebben geen schone handdoeken. Ik vraag bij de receptie om handdoeken. Ze gaan het doorgeven aan het kamermeisje. Ik lees nog mijn boek in de hangmat op mijn balkon. Het kamermeisje komt me handdoeken brengen en ze wil mijn bed gaan opmaken. Ik zeg haar dat het niet nodig is want ik ga nog even op bed liggen. Omstreeks 18.00 uur douchen en aankleden en op het terras een biertje pakken. Om 19.00 uur is de bende van 8 compleet en lopen we naar Bellitalia toe waar we hebben gereserveerd voor vanavond. De rest van de groep heeft vanavond een afscheidsdiner in Mandala.

 

 

Bij het restaurant aangekomen staat de lieve dame ons op te wachten. Dit maal is haar man ook aanwezig. Het is een en al vrolijkheid. Ze zijn erg leuk. De tafel is ook al gedekt voor ons. Dit maal ga ik voor de pasta met extra zalm. Ook gaan we vanavond allemaal voor de witte wijn. Het eten smaakt weer erg lekker. Na afloop bestellen we diverse nagerechten en delen we dit op. Zo hebben we allemaal een stukje lekkers. Tegen 22.00 uur zijn we klaar en rekenen af. We danken de eigenaren weer met een mooie fooi. Het is zeker een aanrader om te gaan eten bij Bellitalia.

 

 

 

We besluiten om nog een drankje te gaan doen bij de cocktailbar. Het is meteen duidelijk dat er vanavond niets te doen is. Geen disco en niet veel publiek. Het is zo goed als uitgestorven op straat. Bij het cocktailbar aangekomen zoeken we een plaatsje op het strand. We drinken er 2 mojito's en lopen dan terug naar het hotel. Onderweg stoot Oscar zijn grote teen. Het doet hem erg veel pijn. In het hotel aangekomen blijkt de deur dicht te zijn. Ook de bewaker is nergens te bekennen. Marco en ik lopen rond het hotel en vinden een schuifdeur die gelukkig open gaat. We lopen naar de receptie toe en kunnen vreemd genoeg zelf onze sleutels pakken. Toch niet erg veilig met de gedachte dat iedereen zomaar de sleutels kan pakken. Om 0.00 uur lig ik in bed. De laatste nacht in Puerto Lopez en in Ecuador.

 

 

 

 

Terug

 

Volgende Dag

 

 

 

Copyright M.Bernards