Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

   
Rondreis: Groepsrondreis Easy Going Java - Bali Tempo Doeloe met FOX Vakanties
Dag van de rondreis: 23
Datum: Woensdag 9 oktober 2013
Plaats: Sanur
   

 

Onze laatste volle dag in Sanur. Morgen gaan we aan de lange terugreis beginnen. Net als gisteren stond ik alweer om 6.00 uur naast mijn bed. Heb even gewacht om naar Jan en Joke te bellen, maar wordt dan zelf gebeld door Jan. Rond 7.00 uur naar het ontbijt toe. Op dit vroege tijdstip is het niet druk. Het lijkt wel of het met de dag warmer wordt op Bali. Het is vandaag drukkend warm. We zitten alle drie behoorlijk te zweten. Na het ontbijt daarom maar meteen om 7.45 uur al op het strand gaan liggen. Daar hebben we van de zeewind nog enige verkoeling.

 

 

 

 

 

We starten de dag met een teruggetrokken zee. Zo tegen 9.00 uur begint het weer vloed te worden. We nemen een kijkje en zien dat het water uit het zand omhoog borrelt. Het loopt dus in feite onder water. Dit is ook goed te zien aan mijn slippers. Ik had die op het zand neergezet en tien minuten later worden die bijna opgeslokt door het zeewater. Een mooi proces van moeder natuur.

 

 

 

 

Omstreeks 12.15 uur gaan we een biertje drinken bij de strandbar. Daarna weer lekker luieren met een duik in de zee ter verkoeling. Althans dat moet het eigenlijk zijn, maar de temperatuur van het zeewater ligt rond de 26 graden.

 

 

 

 

 

 

Rond 14.00 uur gaan we lunchen met Hans en Jolanda. We lopen naar een strandtentje even verder op. We bestellen een drankje. Jan en Joke krijgen van de ober een drankje dat ze niet besteld hebben. Ze geven dit aan waarna het juiste drankje wordt gebracht. Het eerste foutieve drankje krijgen ze cadeau en hoeft niet betaald te worden. Ik en Hans bestellen een hamburger. Mijn hamburger is perfect maar die van Hans is aangebakken en ziet er behoorlijk zwart uit. Hij vraagt om een nieuwe hamburger die niet zwart is. Even later krijgt ook hij een perfect gebakken hamburger die goed smaakt.

 

 

 

Na de lunch tot 16.30 uur op het strand verbleven. Daarna drankje gedaan bij Jan en Joke met een terugblik op ons Indonesisch avontuur. Om 20.30 uur onze "laatste avondmaal" op Bali bij Restaurant Tropical. We toosten op een wederom geslaagde vakantie. We hebben veel gedaan en meegemaakt. Morgenmiddag staat ons vertrek gepland.

 

Terug

 

Volgende Dag

 

Copyright M.Bernards