Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

   
Rondreis: Groepsrondreis Easy Going Java - Bali Tempo Doeloe met FOX Vakanties
Dag van de rondreis: 22
Datum: Dinsdag 8 oktober 2013
Plaats: Sanur
   

 

Ondanks dat we vandaag niets anders op het programma hebben staan dan luieren op het strand ben ik toch omstreeks 6.00 uur wakker. De verduisterende gordijnen helpen mij echter niet om uit te slapen. Tegen 7.30 uur naar het ontbijt toe en relaxed gegeten. Wanneer we klaar zijn met het ontbijt maar meteen strandbedden uitgezocht. Het is er rustig en we kunnen een mooi plekje onder de boom uitzoeken. Joke kiest voor een plek in de zon. We lopen terug naar de kamer om onze leesboeken en flesje water op te halen. Zo tegen 8.45 uur liggen we op het strand. Het is nog wat bewolkt maar volgens het weerbericht lost de bewolking snel op zodat we het zonnetje zien.

 

 

 

 

 

 

 

Inmiddels is de zon uitbundig gaan schijnen en de temperatuur loopt snel weer op richting de 30 graden. Om vochtverlies tegen te gaan we om 10.30 uur een drankje doen. We aarzelen even tussen koffie en een koud biertje. Het wordt toch een biertje welke ook erg lekker smaakt. Nadat we ons drankje op hebben weer heerlijk op het strand liggen luieren en tussendoor even een duik in de zee. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegen 14.00 uur gaan we lunchen. Dit maal blijven we dichtbij huis. De warung aan het strand zo'n 5 meter van onze ligbedjes heeft een heerlijke lunchkaart. We bestellen bami goreng met garnalen. Het wordt keurig opgediend en het smaakt ook nog eens erg lekker. 

 

 

Na de lunch ploffen we weer neer op onze strandbedjes. Jolanda komt ons vergezellen op het strand. Even later komt Hans ook. We spelen daarna nog even met de frisbee in zee. Tegen 16.30 uur vinden we het welletjes en gaan we naar de kamers toe. We gaan eerst nog een BaCo drinken bij Jan en Joke. Ondertussen genieten we van de ondergaande zon.

 

 

 

Om 20.30 uur lopen we naar restaurant Massimo. Daar aangekomen is het weer erg druk. We moeten wachten totdat er een tafel vrij is. In die tussentijd drinken we alvast aan de bar een wijntje, waarna we na zo'n twintig minuten worden opgehaald en naar onze tafel worden gebracht. Het diner smaakt wederom uitstekend. Het is daarom geen wonder dat dit restaurant als een van de beste van Sanur staat aangeschreven. Tegen 22.45 uur lopen we terug naar het hotel om daar plaats te nemen in de bar.

 

 

 

 

Terug

 

Volgende Dag

 

Copyright M.Bernards