Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

   
Rondreis: Groepsrondreis Easy Going Java - Bali Tempo Doeloe met FOX Vakanties
Dag van de rondreis: 18
Datum: Vrijdag 4 oktober 2013
Plaats: Sanur
   

 

Vandaag om 7.00 uur wakker. Het lijkt heel vroeg maar gezien de andere tijdstippen tijdens de rondreis is dit dus gewoon uitslapen voor mij. Nou is vroeg wakker worden hier op Bali geen straf. Als je de gordijnen openschuift dan lacht de zon je al tegemoet. Rond 7.30 uur met Jan en Joke naar het ontbijt toe. Daar uiteraard weer goed gegeten. Het lijkt wel of ik 's morgens steeds meer op kan. Warme wafels, pannenkoekjes, omelet, vers fruit. Allemaal even lekker. Tegen 8.15 uur zijn we klaar en lopen terug naar de kamer om onze spulletjes op te halen.

 

 

 

Vandaag hebben we niets op het programma staan, dus lekker luieren op het strand. We zijn vroeg dus we hebben alle keus waar we willen liggen. Jan en ik kiezen voor een plekje onder een boom. Joke zoekt de zon weer op. Een uurtje later krijgen we gezelschap van andere reisgenoten waaronder Hans en Jolanda. We opperen het idee om over twee dagen te gaan snorkelen en bespreken dit met elkaar. Hans zal een busje en chauffeur gaan regelen. We gaan dan op eigen gelegenheid snorkelen.

 

 

Na wat te hebben gezwommen in zee laten we ons opdrogen. We nemen rond 11.00 uur een kop koffie. Het bestellen duurt het erg lang. Dan probeert een mevrouw ook nog voor te schieten. Jan is hier niet van gediend en laat dat ook merken. De koffie smaakt goed maar is helaas lauw.

 

 

 

Rond het middaguur gaan we lunchen. We hadden een tip gekregen van een goed strandtentje even verderop. Danielle gaat ook met ons mee. Paul is duiken waardoor ze alleen is. We lopen 250 meter en komen aan bij het strandtentje. Er zit niemand. We twijfelen even of het dan wel goed zal zijn om er te gaan eten. We nemen toch plaats. Niet veel later zit het er toch goed gevuld. De ligging van dit eetzaakje is mooi. We zitten met onze voeten in het zand en kijken uit over de blauwe zee. Ik en Danielle bestellen een hamburger, Jan en Joke een clubsandwich. Het smaakt prima. Wanneer we klaar zijn loop ik met Jan nog naar de watersportwinkel om daar te vragen of er snorkelsets gehuurd kunnen worden. Dan kan echter wel, maar alleen tegen 15 USD per uur. Omdat we overmorgen de gehele dag snorkelen zijn is het veel te duur.

 

 

Tegen 14.00 uur zijn we terug bij onze standbedden. Even lekker uitbuiken. Wanneer ik net ben ingedut wordt er muziek gedraaid bij de standbar. Enkele meisjes treden op met traditionele Balinese dans. We kijken even een paar minuten. Inmiddels is het eb geworden waardoor de zee is teruggetrokken. Zwemmen in zee is nu niet mogelijk, daarom springen we maar in het grote zwembad.

 

 

 

 

 

Tegen 16.30 uur gaan we terug naar onze kamers. We gooien onze spullen binnen. Jan en ik lopen naar de laundry om onze was op te halen. We leveren het bonnetje in en krijgen onze kleding keurig schoon en gestreken terug. En dat voor nog geen 2 euro. We lopen terug naar het hotel toe. Jan gaat eerst was ijsklontjes regelen. Ik loop alvast naar Joke toe. We gaan een drankje drinken op het balkon. Om 17.40 uur ga ik terug naar mijn kamer. Ik ben nog geen twee minuten op de kamer en de telefoon rinkelt. Het is Paul met de vraagt wat wij vanavond gaan doen. We spreken voor vanavond af met z'n vijven te gaan eten.

 

We ontmoeten elkaar om 19.45 uur in de lobby en lopen daarna naar het restaurant toe. We gaan weer eten bij Cats&Fiddle. Helaas treedt er vanavond geen bandje op. Het is er ook iets minder druk dan gisteren. We bestellen heerlijke witte wijn. Ook het eten smaakt weer erg goed.

 

 

     

 

Rond 22.00 uur lopen we terug naar het hotel toe. We gaan nog wat drinken in de bar. We kunnen weer gebruik maken van happy hour en bestellen heerlijke cocktails. We toasten op een gezellige avond en op de toe nu toe geslaagde vakantie.

 

Terug

 

Volgende Dag

 

Copyright M.Bernards