Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

    
Rondreis: Groepsrondreis Schatten van Ceylon met FOX Vakanties
Dag van de rondreis: 20
Datum: Maandag 16 juli 2012
Plaats: Unawatuna

 

 

Rond 07.00 uur wakker en opgestaan. Zo rond 08.00 uur gaan we weer gezamenlijk ontbijten. Na het ontbijt gaan we op het strand liggen. Althans ik ga op het strand liggen. De rest gaat winkelen in het straatje achter ons hotel. Binnen een half uur zijn ze weer terug. De meeste winkels zijn gesloten.

 

We gaan zwemmen in zee. De zee is erg woest en er staat een behoorlijke stroming. De grote golven maakt het wel erg leuk. Als drie kleine jongentjes spelen we in het water en worden diverse malen onderuit gezogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer we het water uit zijn wordt er niet veel later een rode vlag geplaatst. Het teken dat zwemmen gevaarlijk is. Jan gaat intussen in onderhandeling met een verkoper die al diverse malen langs is geweest. Tegen 12.30 uur komen Frank en Rosanne aangelopen. Ze komen ons vergezellen. We gaan met zijn allen lunchen in het restaurant.

 

 

Na de lunch gaan we weer op het strand liggen. Frank en Rosanne nemen ook plaats op een strandbedje. Echter staan de beachboys snel naast hun bedje. Ze weten blijkbaar precies wie er in het hotel verblijven, want ze geven aan dat ze niet op het strandbed mogen liggen. Frank en Rosanne gaan naar de receptie toe en betalen voor de standbedjes. Ze krijgen een polsbandje om als teken dat ze betaald hebben voor de standbedjes. We gaan zwemmen in het zwembad, maar ook daar worden Frank en Rosanne aangesproken dat ze niet in het zwembad mogen zwemmen. Dat is alleen voor de hotelgasten. Hans en ik geven aan dat ze bij ons horen, maar het mag gewoon niet en wijzen op het regelement. Dan maar zwemmen in de zee. We negeren de rode vlag, maar merken dat de zee al een stuk rustiger is dan eerder deze morgen.

 

 

 

 

 

Tegen 17.00 uur is het weer Happy Hour tijd. Frank en Rosanne drinken gezellig mee. Rond 19.00 uur gaan zij met de tuk-tuk terug naar hun hotel. Wij gaan douchen en omkleden, om daarna rond 20.10 uur te gaan dineren.

 

Terug

 

Volgende Dag

 

Copyright M.Bernards