Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

Bestemming: Engeland, Ipswich     
Reis: Bezoeken voetbalwedstrijden
Wanneer: 24 november 2012 - 28 november 2012
Route: Klik hier
   

 

 

Wanneer gaan we nou eens?

We liepen al langer met het idee om een keer een voetbalwedstrijd in Engeland te bezoeken, maar steeds kwam het er maar niet van. Tot een paar weken geleden. John   nam het initiatief en besloot om een datum te prikken en ineens liep het allemaal snel. We gaan met 5 personen ( John, Marion, Kasper, Pim en ikzelf ) twee wedstrijden van FC Ipswich Town bezoeken.  

 

 

Waarom Ipswich Town?

Al een groot aantal jaren bezoeken wij met een vaste groep Helmond Sport, zowel thuis-  als uitwedstrijden. Afgelopen zomer, tijdens de voorbereiding, speelde Helmond Sport een oefenwedstrijd tegen FC Ipswich Town. John is de secretaris van de supportersvereniging van Helmond Sport en had hierdoor contact het de supportersvereniging van FC Ipswich Town. Er werd toen al voorgesteld om een keer FC Ipswich Town te bezoeken.

 

Welke datum en welke wedstrijden?

Op zaterdag 6 oktober zijn we bij elkaar gekomen om de reis definitief te boeken. We vertrekken op zaterdag 24 november om 9.25 uur vanaf Eindhoven Airport en vliegen dan naar Londen Stansted waar we door het uur tijdsverschil ook om 9.25 uur aankomen. Met de trein rijden we naar Ipswich. Diezelfde zaterdag kunnen we de eerste wedstrijd bezoeken: FC Ipswich Town - Peterborough United. Ons hotel ligt op 400 meter van het stadion af. Dinsdags speelt FC Ipswich Town wederom thuis, dan tegen Notthingham Forrest. Woensdag 28 november om 17.00 uur vliegen we weer terug naar huis.

 

Hieronder kunt u per dag het verslag lezen. De foto's zijn gemaakt met de Iphone waardoor de kwaliteit niet altijd optimaal is.

 

 

 

 

Copyright M.Bernards