Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

   
Rondreis: India en Nepal
Dag van de rondreis: 08
Datum: Vrijdag 14 oktober 2011
Plaats: Orcha - Khajuraho
   

 

 

Om 07.00 uur schiet ik wakker. Ben nog erg moe van de afgelopen nacht, maar voel me wel een stuk beter. Na het douchen naar de ontbijtzaal toe. De groepsgenoten vragen hoe het met me gaat. Ik vertel ze de details. Het ontbijt bestaat voor mij deze morgen alleen uit toast en thee. Ik durf niets anders te nemen. Omstreeks 09.00 uur gaan we op weg naar Khajuraho. Onze eerste stop is op een brug waar we een schitterend uitzicht hebben op een enorme stuwdam. We maken de nodige foto's. Na een kwartiertje gaan we weer verder. Ik begin dan aan mijn tweede halve liter fles water.

 

 

 

 

Rond de klok van 12.00 uur stoppen we bij de Dhanushdari tempel. In de nissen van dit tempeltje zijn erotische tekeningen geschilderd. Na een klein kwartiertje steken we de straat over en gaan lunchen.

 

 

 

 

 

 

Het is een mooi complex waarin het restaurant zit. De meesten van onze groep lopen het complex rond is blijf binnen zitten bij de airco omdat ik het veel te warm vind. Nadat iedereen weer in het restaurant aanwezig is bestellen we ons eten. Ik houd het bij een kaas sandwich, welke erg droog is en absoluut niet lekker. Ik laat dan ook de helft staan.

 

 

Om 13.20 uur rijden we weer verder om na een half uur te stoppen in een dorpje. De busboy moet ijs hebben voor het koel houden van de flessen water. We krijgen veel bekijks en het wordt er steeds drukker. De mensen daar hebben blijkbaar niet veel blanken mensen gezien.

 

 

 

We stoppen rond 15.00 uur voor een plaspauze. Bert deelt er snoepjes uit die in een speciaal doosje zitten. Je moet bovenop het doosje drukken om het open te krijgen. Bert doet zijn best om het uit te leggen, maar na een paar keer hebben ze het door.

 

 

Om 16.00 uur komen we aan in ons hotel. De meesten gaan nog zwemmen, ik ga op bed liggen. Heb nergens last meer van maar ben gewoon wat moe.

 

 

 

Om 19.00 uur ga ik naar de lobby toe. Wiep vertelt ons dat we die middag met de bus 3 geiten hebben doodgereden. De boer heeft een schadevergoeding gekregen. Wanneer iedereen aanwezig is vertrekken we met de bus naar het centrum toe om daar te gaan eten bij een Italiaan ( Meterareneo ). Op het dakterras staan de tafels al klaar. Ik heb een enorme trek en bestel een pizza. Wanneer we lekker zitten te eten loopt Eshter van tafel. Zij is de volgende die zich niet lekker voelt en moet overgeven. Rond 21.30 uur gaan we terug naar het hotel toe. Om 22.00 uur ga ik slapen. 

 

 

 

Terug

 

Volgende Dag

 

 

Copyright M.Bernards