Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

Bestemming: Nederland
Plaats: Enkhuizen
Wanneer: 6 augustus 2011 - 8 augustus 2011
Route: Klik hier
Doel: ReŁnie van de China groep

 

 

Waarom een weekend Enkhuizen?

In september 2010 hebben Jozien en ik samen met Jan en Joke de Chinees Jade rondreis door China gemaakt. We hadden een erg leuk reisgezelschap van in totaal 20 personen.

 

Eind april wilde ik eens gaan infomeren bij onze China groep of er interesse was om een reŁnie te houden. De reacties waren stuk voor stuk positief. Elly stelde haar huis in Enkhuizen beschikbaar als locatie voor de te houden reŁnie.

 

Van de China groep van 20 personen zijn er 16 personen aanwezig bij de reŁnie. De andere 4 kunnen door omstandigheden niet aanwezig zijn.

 

Als datum voor de reŁnie hebben we zondag 7 augustus gekozen omdat dit voor iedereen het beste uitkwam. Rond het middaguur komen we bijeen om dan gezellig bij te kletsen en foto's te laten zien van de China reis. Onder het genot van een borrel en BBQ gaan we er een leuke dag van maken. Hopelijk hebben we stralend weer. 

 

Enkhuizen ligt in West-Friesland ( provincie Noord-Holland ). Voor Jozien en mij, maar ook voor Jan en Joke is het dus niet bij de deur. We hebben toen besloten om er maar een weekend Enkhuizen van te maken. Voor Jan is het bijzonder leuk omdat Bovenkarspel       ( nabij Enkhuizen ) zijn geboortegrond is.

 

We verblijven zaterdag 6 augustus, zondag 7 augustus en maandag 8 augustus in hotel De Koepoort in het centrum met uitzicht op De Koepoort ( zie foto rechts ).

 

 

De China reŁnie

Foto's van ons weekend in Enkhuizen en de reŁnie van de China groep kunt u hier bekijken:

 

Dag 1

 

Dag 2

 

Dag 3

 

Copyright M.Bernards