Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

   
Dag van de Rondreis: 22
Datum: Zondag 01 Juni 2008
Plaats: Bangkok - Amsterdam
   

 

 

Na nog wat inkopen te hebben gedaan drinken we koffie bij een coffeeshop. Uiteraard hebben we nog een hoop te vertellen. Ook laten we elkaar foto's zien van wat we hebben meegemaakt.

Omstreeks 01.15 uur lopen we naar gate E1. Na wat security checks mogen we verder. In de afgeschermde ruimte moeten we nog even wachten tot dat we aan boord mogen van vlucht CI0065 met China Airlines. Om 01.55 uur mogen we dan eindelijk aan boord. Jozien en ik zitten helemaal achterin het vliegtuig, op plaats 60F en 60G ( de middelste rij stoelen ). Jan en Joke zitten voorin het vliegtuig. Jacques en Ria in het midden en Frans, Marjan, Gerard en Petra zitten een paar rijen voor ons.

Jozien en ik hebben het geluk dat we niemand naast ons krijgen zitten. We hebben dus vier stoelen ter beschikking, zodat we later lekker onze benen kunnen strekken.

Om 02.25 uur vertrekken we naar Amsterdam, een vlucht van een kleine 12 uur. Tijdens de vlucht krijgen we twee maaltijden en wordt er ook een paar keer langsgegaan met sandwiches. Ook aan drankjes kom je niet te kort. Ik probeer wat te slapen maar verder dan een half uur kom ik niet.

Omstreeks 09.10 uur landen we op Schiphol. Na de paspoortcontrole kunnen we bij de bagageband onze koffers ophalen. Dit is meteen het moment om afscheid te nemen van onze groep. Het is toch een dubbel gevoel. Aan de ene kant ben je blij dat je naar huis kunt, aan de andere kant een raar moment om de mensen waarmee je drie weken mee hebt opgetrokken vaarwel te zeggen.

Op dat moment wordt ik gebeld door mijn vader. Hij geeft aan waar hij buiten met de auto staat te wachten. Als we door de deur van de aankomsthal lopen is het een drukte van jewelste. We zeggen de groep nog een keer vaarwel en lopen dan naar de uitgang. We zien mijn ouders al te staan. Nadat de koffers zijn ingeladen rijden we naar huis toe. Onderweg natuurlijk een heel verhaal te vertellen.... 

 

 

Copyright M.Bernards