Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

   
Dag van de Rondreis: 16
Datum: Maandag 26 Mei 2008
Plaats: Mae Hong Son - Chiang Mai
   

 

 

Om 07.30 hadden we de wekker gezet, maar al ruimschoots voor het gepiep zijn we wakker. We besteden nog wat tijd om onze FOX tas verder in te pakken, waarna we gaan douchen en ontbijten. Zoals gebruikelijk zijn Jan en Joke weer als eerste aan het ontbijt. Om 09.00 uur zijn we klaar met ontbijten. We gaan nog even naar de kamer en voegen ons om 09.30 uur bij de rest van de groep in de lobby. Na een kwartier te hebben gezeten gaan we op weg naar het vliegveld van Mae Hong Son, zo'n vijf minuten rijden vanaf ons hotel.

Na te hebben ingecheckt drinken we nog wat koffie en gaan daarna in de vertrekhal wachten totdat we om 10.50 uur aan boord mogen van vlucht TG 195 met Thai Airways.

Vliegticket van Mae Hong Son naar Chiang Mai

De totale vlucht duurt niet langer dan een half uur en landen om 11.40 uur in Chiang Mai. De FOX tassen komen zeer snel via de bagageband. Gerard zorgt dat de tassen naar de minibusjes worden gebracht. Om 12.00 uur kunnen we op weg naar het bekende Amari Hotel, waar we nog een nacht zullen verblijven.

Nadat we de sleutels hebben gekregen verzamelen we om 13.00 uur in de lobby. Als iedereen aanwezig is gaan we naar het winkelcentrum. Daar aangekomen gaan we eerst inkopen doen voor de rit met de nachttrein. We komen er wat drank en versnaperingen.

We zijn Jacques en Ria kwijtgeraakt in de supermarkt. We kijken nog even rond maar vinden ze niet. Met Jan en Joke gaan we lunchen bij Sizzler. We nemen daar een joekel van een hamburger. Ook de saladebar mag er wezen.

We gaan om 15.15 uur terug naar het hotel. We hebben nog de tijd om lekker te zwemmen. We bespreken als groep dan ook wat we die avond een mooie fooi geven aan Jay en Marjo.

Om 19.00 uur spreken we af in de lobby. We gaan dan even in de bar zitten om onze fooi te overhandigen. Marjan neemt het woord en spreekt Jay en Marjo namens onze groep toe.

Even later lopen we gezamenlijk naar het restaurant van ons hotel. We kunnen dan genieten van een barbeque.

Na het diner lopen ik, Jacques en Jan nog even naar de pinautomaat. Als we terugkomen zit de rest al in de bar. We drinken hier nog wat en gaan om 22.30 uur allen naar de kamer toe.

 

 

 

 

Copyright M.Bernards